Ervaringen

Ervaringen professioneel

Omdat we prijs stellen op de ervaringen van onze supervisanten vragen wij hen aan het einde van een begeleiding een evaluatieformulier in te vullen over onze dienstverlening en de effectiviteit. Zo kunnen wij leren en onze hulpverlening continu verbeteren. We vragen hen daarin tevens toestemming om hun ervaring op onze website te mogen delen (anoniem), zodat geïnteresseerden kunnen zien wat supervisanten hebben ervaren.

“Ik heb de leertherapie als veilig en gelijkwaardig ervaren door de cliëntgerichte therapeutische houding van Simone. Dit was voor mij een belangrijk punt gezien mijn eigen verleden. Wat betreft effectiviteit heb ik verbetering op de door ons ingevulde zelfvertrouwen-schaal ervaren. Ik sta mezelf meer toe te ontspannen en ben minder kritisch op mezelf. Ik heb voor mij lastige situaties beter kunnen loslaten. Als GZ-psycholoog stel ik deze hoge eisen ook aan mezelf in het werk en hierin merk ik dat ik minder vermoeid thuiskom”
Ellen, GZ psycholoog

“Ik heb supervisie van Simone ervaren als vol energie, passie voor het vak, doelgericht, aanpakker, oplossingsgericht. Ik heb bij haar het vertrouwen gevoeld dat ik mezelf mocht ontwikkelen door allerlei interventies uit te proberen, schaamde me niet meer bij te tonen video-opnames, durfde persoonlijke issues aan de kaak te stellen. Ik heb zo veel geleerd, voornamelijk dat ik met meer zelfvertrouwen mijn vak als frisse GZ-psycholoog uitoefen”
Femke, GZ psycholoog

“Ik heb meer ervaring met leertherapie maar vond in deze de therapeutische relatie, waarschijnlijk door de combi van technieken als cgt, schematherapie en EMDR vernieuwend, gelijkwaardig en erg prettig. Voornamelijk de EMDR sessies waren van toegevoegde waarde omdat dit clientperspectief mij veel inzicht gaf. Simone confronteert op een empathische manier en heeft mij aan het denken gezet waardoor ik een aantal oude patronen heb kunnen doorbreken en loslaten”
Marjolein, GZ psycholoog

“Ik ben als persoon en ook als Gz psycholoog een cluster C type, waardoor ik veel praat en weinig ‘doe’ en ‘voel’. Simone pakte dit meteen op door mij daarmee te confronteren en mij in de ‘doen’houding te zetten waardoor ik kon gaan ervaren in plaats van (meer) denken en weten. Dit heeft mij als therapeut bewust gemaakt van dezelfde valkuil en ben ik meteen anders gaan toepassen”
Ingrid, GZ psycholoog

“Als praktijkondersteuner, maar ook als basispsycholoog zijnde, leerde ik meteen hoe bij de basis te beginnen, zoals rollenspellen m.b.t. psycho-educatie en cognitieve therapie, maar Simone houdt ook van mijn eigen persoonlijkheid bij de supervisie te betrekken, dus geregeld voelde ik mijn spanning oplopen en zat ik in mijn eigen exposure in plaats van de ingebrachte client. Hierdoor voelde ik wel meteen hoe het voor de client zou zijn en dit bood mij extra waardevolle informatie. Ik ging altijd met veel nieuw gereedschap de deur bij Simone uit. Simone is iemand vol enthousiasme en ideeën en weet de vinger snel op de zere plek te leggen”
Marin, praktijkondersteuner