Ervaringen

Ervaringen

Omdat we prijs stellen op de ervaringen van onze deelnemers vragen wij hen aan het einde van een training of begeleiding een evaluatieformulier in te vullen over onze dienstverlening en de effectiviteit. Zo kunnen wij leren en onze hulpverlening continu verbeteren. We vragen hen daarin tevens toestemming om hun ervaring op onze website te mogen delen (anoniem), zodat geïnteresseerden kunnen zien wat deelnemers hebben ervaren.

“ik vond het spannend om te beginnen, maar vond het zo jammer dat zo snel het afgelopen was. Ik ben positiever over mezelf, ik kijk meer naar het positieve en heb meer zelfvertrouwen gekregen”

“ik heb het meest gehad aan de uitleg over het engeltje en het duiveltje, dit was heel herkenbaar. Zo lukt het me nu beter keuzes te kunnen maken”

“ik vond het heel goed toe te passen in mijn dagelijks leven, waarbij de praktijkvoorbeelden en metaforen van Karlijn mij bij zijn gebleven”

“ik heb tijdens de training voor het eerst durven solliciteren en mijn gevoel durven uitspreken naar een instantie. Dat had ik anders nooit gedaan. Het medeleven van de anderen stimuleerde mij enorm”

“tijdens het gezamenlijk maken van een opdracht over een positieve gebeurtenis van mij, kon ik niet geloven dat ik zoveel goede eigenschappen bezat. Ik heb het blad in mijn huis opgehangen om het te kunnen blijven geloven”

“ik ben heel enthousiast, was erg streng voor mezelf en kan nu milder zijn. Ik heb 2 van mijn vriendinnen ook een folder gegeven”

“ik heb veel geleerd, ben minder verlegen, ben sociaal actiever en heb 2 sportmaatjes overgehouden aan de training, ik ben Karlijn en Simone heel dankbaar”