Consultatie & coaching

psychologische-begeleiding

Wij bieden professionele consultatie en coaching bij psychische klachten of een ontwikkelvraag.

Bijvoorbeeld:

– Wat is er aan de hand met mij? Ik heb bijvoorbeeld klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, paniekaanvallen. Wat kan ik eraan doen? Wat zijn de mogelijkheden, wegen die ik kan bewandelen en eventuele kosten (of mogelijkheden tot vergoeding door borgverzekeraar) op geestelijk gezondheidszorggebied. Een rapportage en advies na intake is standaard.

– Hoe kan ik leren mijn werk en privé meer in balans te krijgen?

– Hoe kan ik die nare ervaring (trauma) verwerken, een plek geven en achter me laten?

– Hoe kan ik mijn perfectionisme (of andere sterke eigenschap die tevens je valkuil is) leren beteugelen?

– Hoe kan ik positiever leren denken?

– Je hebt zorgen over een naastbetrokkene met psychische klachten. Je merkt dat je partner, broer, vriendin, collega problemen heeft en weet niet hoe je diegene kunt helpen. Diegene herkent het wellicht niet of kan of wil geen hulp, maar jij vindt dat je iets moet doen. Je voelt je machteloos en wilt hiermee leren omgaan, wilt weten hoe je het beste kunt helpen en steunen of informatie om eventueel aan je naastbetrokkene aan te leveren (ontvangen in dit consult) om de drempel voor hulp voor diegene te verlagen.

Procedure: Bij aanmelding plannen we een intakegesprek. Dit duurt ongeveer een uur. Direct als je het nodig hebt, zonder verwijsbrief, zonder wachtlijst, zonder ingewikkelde administratieve procedures en zonder formele dossiervoering (waarbij dus geen info naar zorgverzekeraars gaat).

Kosten: 80 Euro (incl BTW).