Over ons

Over-ons

Hallo!

EnergieKS bestaat uit drie enthousiaste psychologen, Simone, Karlijn en Marije, die reeds jaren werkzaam zijn in het mooiste vak van de wereld.
Wij hebben veel plezier in het uitoefenen van ons vak doordat we gefascineerd zijn en blijven door mensen en wat hen beweegt. We hebben eenzelfde visie op onze werkwijze: cliëntgericht, energiek (vandaar de naam), enthousiast, betrokken, nuchter, actief, no-nonsense, doelgericht en we maken graag gebruik van een beetje humor in de begeleiding en de groepsbijeenkomsten.

We bieden voornamelijk groepstrainingen in Noord Holland op het gebied van zelfvertrouwen & assertiviteit vergroten . Dit is voor mensen die persoonlijk willen groeien, klachtvermindering willen of juist preventief aan zichzelf willen werken om klachten te voorkomen heel geschikt. Ook voegt de training iets toe aan een reeds ontvangen klachtgerichte behandeling bij een psycholoog of POH in de vorm van nazorg of praktijkoefening waarbij men in een groep geleerde vaardigheden kan oefenen.

Wie zijn wij?

simone Nooter smallSimone Nooter, GZ psycholoog en werkzaam bij Amici zorgt in Medemblik. Ze werkt sinds 2004 als psycholoog en heeft opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en ACT. Ze geeft daarnaast supervisie, leertherapie en begeleid N=1 studies aan (basis)- en (GZ)psychologen of praktijkondersteuners die hun VGCT registratie willen behalen of in het kader van de GZ opleiding of persoonlijke vakgerichte ontwikkeling.

Karlijn van HoekKarlijn van Hoek, GZ psycholoog, werkzaam bij GGZ NHN Den Helder en Schagen. Ze werkt sinds 2010 als psycholoog en was daarvoor werkzaam als docent op de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie.

 

marije2Marije Endenburg, afgestudeerd aan de Vrije Universiteit. Ze heeft gewerkt als selectie psycholoog bij Defensie, als psycholoog bij 113 online, bij GGZ-NHN en is heden werkzaam als psycholoog bij Amici Zorgt in Den Helder.

Voor wat leuke, aansprekende filmpjes check onze nieuws pagina.