Over ons

Hallo!

EnergieKS bestaat uit drie enthousiaste psychologen, Simone, Karlijn en Marije.
Wij hebben veel plezier in het uitoefenen van ons vak doordat we gefascineerd zijn en blijven door mensen en wat hen beweegt. We hebben eenzelfde visie op onze werkwijze: cliëntgericht, energiek (vandaar de naam), enthousiast, betrokken, nuchter, actief, no-nonsense, doelgericht. We maken graag gebruik van een beetje humor in de begeleiding en de groepsbijeenkomsten om ook de luchtigheid en relativiteit in het oog te houden.

We bieden groepstrainingen in Noord Holland (Medemblik, Alkmaar, Den Helder) op het gebied van het vergroten van zelfvertrouwen & assertiviteit. Dit is voor mensen die een betere balans willen, gedragspatronen willen doorbreken of van aanhoudende klachten af willen komen heel geschikt. Ook is de training veelal een toevoeging aan een reeds ontvangen klachtgerichte behandeling bij een psycholoog of praktijkondersteuner waarbij men in een groep geleerde vaardigheden kan oefenen en het accent meer ligt op het ontwikkelen van een meer vriendelijke houding naar jezelf.

Wie zijn wij?

simone Nooter smallSimone Nooter, GZ psycholoog en werkzaam bij Amici zorgt in Medemblik. Ze werkt sinds 2004 als psycholoog en heeft opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie. Ze geeft daarnaast supervisie, leertherapie en begeleid N=1 studies aan (basis)- en (GZ)psychologen of praktijkondersteuners voor de VGCT, de GZ opleiding of persoonlijke vakgerichte ontwikkeling.

Karlijn van HoekKarlijn van Hoek, GZ psycholoog, werkzaam bij GGZ NHN Heiloo. Ze werkt sinds 2010 als psycholoog bij Amici zorgt en was daarvoor werkzaam als docent op de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie en schematherapie.

marije2Marije Endenburg, GZ psycholoog is werkzaam bij Amici zorgt; GGZ NHN. Ze heeft gewerkt als trainer, als selectie psycholoog bij Defensie en als psycholoog bij 113 online, GGZ NHN. Ze heeft opleidingen gevolgd in de cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Voor wat leuke, aansprekende filmpjes check onze nieuws pagina.