Voor cliënten

Persoonlijke ontwikkeling is een basisbehoefte van ieder mens. Vanuit de wens om te groeien en te leren. Soms moeten we noodgedwongen ‘leren’, omdat je vastloopt in jouw oude manier van leven,  dus vanuit een wens om (psychische) problemen en/of klachten te verminderen en zelf niet weten hoe. Of dit wel (denken te) weten, maar het lukt niet om het daadwerkelijk te doen.

Hiervoor heb je inzicht, overzicht en uitzicht nodig.
– Inzicht in jezelf (gedachten, gevoelens, gedrag) en de invloed hiervan op omstandigheden.
– Overzicht in hoe je dit kunt aanpakken, in concrete stappen.
– Uitzicht naar waar we naartoe werken en wat je mag verwachten.

Wij hebben jarenlange ervaring met het behandelen van mensen met psychische klachten en werken volgens ‘evidence based’ methoden, oftewel behandelmethoden die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Lees hier meer over onder het kopje ‘over ons’.

Wij bieden eenmalige online training en (live) trainingen in de groep met een gemeenschappelijk thema, zoals zelfvertrouwen en assertiviteit, omdat herkenning en lotgenoten bevorderlijk werken, bovendien kun je het geleerde meteen toepassen.

Wij bieden tevens psychologische consultatie. Dit is een eenmalig gesprek gericht op het onderzoeken wat er aan de hand is en behandeladvies. Wij zijn goed op de hoogte van de sociale kaart.